Ontwerp Diversen

Logo's, Huisstijlen, Flyers, etc.


Landrover

Brochure

Om de Freelander 2 onder de aandacht te brengen maakte Meneer Campagne deze brochure waarbij werd uitgegaan van de gedachte dat Freelander-rijders bepaald niet doorsnee zijn. Ze varen hun ‘eigen koers’, vertrouwen op hun ‘eigen kracht’ en hebben hun ‘eigen stijl’. In de Freelander 2 vinden ze dan ook hun ‘eigen plek’. (Opdracht Landrover/Y&R Not Just Film)

 


Gemeente Den Haag

Boek

In opdracht van Gemeente Den Haag ontwierp Meneer Campagne een kleurrijk en optimistisch boek over de bewoners en ondernemers van de Paul Krugerlaan.


De Groene Reus

Logo, huisstijl, website, posters, kaarten, etc

Voor groene energiemaatschappij De Groene Reus ontwierp Meneer Campagne een logo, de huisstijl, website en diverse andere items. Ook bedacht hij een guerrilla-actie.

 


Zorginnovatie Platform Flevoland

Logo, Posters en Kaarten

Meneer Campagne ontwierp het logo voor dit platform (een initiatief van Provincie Flevoland, OMFL, CMO en MCC Flevoland) en ontwierp ook de poster en kaarten voor een actie van ZIPF tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn.

 


Diversen

Logo’s

 


Belle Events

Logo, Huisstijl en Website

 


BHU Coaching

Loopkaart

BHU Coaching vroeg aan Meneer Campagne om hun bezigheden te vertalen in een item dat zowel kon worden weggegeven in een netwerksituatie, als worden ingezet voor een Direct Mail-actie. Meneer Campagne ontwierp een opvallende ‘loopkaart’ waarbij stoelen als metafoor worden gebruikt.

 


Medisch Coördinatie Centrum Flevoland

Briefkaart, kaartjes, display’s, posters

Om aandacht te vragen voor ‘De Wereld van Verschil’, een online platform voor jongeren met een (aankomend) verlies, ontwierp Meneer Campagne in opdracht van MCC Flevoland verschillende materialen.

 


De Woordmeester

Logo en Flyer

De Woordmeester is een terugkerend evenement waar rappers en dichters tegen elkaar battlen. Twee, op het eerste gezicht, zeer verschillende werelden die toch veel overeenkomsten blijken te hebben, komen hier bijeen. Meneer Campagne verbeelde dit in een logo en een flyer. (Opdracht Woordmeester)

 


Eerstelijns Psychologen Praktijk Ter Aar

Logo, Huisstijl en Website

Voor deze Psychologenpraktijk ontwierp Meneer Campagne een logo gebaseerd op het idee dat een psycholoog je helpt met naar jezelf te kijken. Je een spiegel voorhoudt. Dit vertaalde hij door in de huisstijl en een website. (Opdracht EPP Ter Aar)

 


Graffiti Jam

Flyer en Poster

Via een flyer en een poster worden mensen uitgenodigd graffiti te bekijken als een vorm van kunst. Concept en vormgeving Meneer Campagne (Opdracht Graffiti Jam)

 


Art Loca

Flyer en Poster

Voor een voorstelling van deze theater werkplaats voor verstandelijk beperkten bedacht en ontwierp Meneer Campagne deze flyer/poster.

 

 

Terug